A nyitott DjVu, hogyan kell megnyitni DjVu fájl

DJVU az egyik legelterjedtebb e-book formátumban. Ebben a formában, elosztott beolvasott dokumentumok, magazinok és könyvek. Letöltése ezeket a fájlokat az interneten, a felhasználók gyakran szembesülnek azzal a ténnyel, hogy nem tudom, akkor nyissa meg a DjVu fájl. A legtöbb számítógép nem csak állítsa be a programot, hogy működjön ezzel a formátummal.Ebben a cikkben megnézzük számos ingyenes program, amely segítségével nyitni DJVU fájlokat, és röviden mondani erről az e-book formátumban.

Hogyan lehet megnyitni a fájlt Djvu

Programok dolgozni DJVU nem sok, de a minőség és a szabad szoftverek még kisebb. Most nézzük számos ingyenes programokat. Miután ustnoaki egyikük akkor már nem lesz semmilyen probléma a nyitó DJVU fájlt.

WinDjView - az egyik legjobb program a maga nemében. WinDjView egy gyors és praktikus programmal, hogy elolvassák a dokumentumot olyan formátumban DjVu. A program számos különböző funkciókat a kényelmes használat érdekében a dokumentumot. Ha új erre a formátumra, és nem tudom, hogyan kell megnyitni DjVu fájl, azt javasoljuk, hogy használja ezt a programot. Így elkerülhető a felesleges problémák és időt takaríthat meg. A kapcsolat, akkor letölt egy ingyenes DjVu programot anélkül, hogy a fenti problémákat.

A nyitott DjVu, hogyan kell megnyitni DjVu fájl

Tekintsük a fő jellemzői a program WinDjView:

Lásd még: Hogyan kell megnyitni FB2

DjVu olvasó

DjVu olvasó - egy meglehetősen népszerű program célja, hogy nyissa DjVu fájlokat. A program kicsi a rendszer követelményeinek, egy egyszerű felületen, és lehet futtatni telepítés nélkül. Annak érdekében, hogy elkezdi használni DjVu Reader program archívum, csak töltse le és csomagolja ki egy tetszőleges mappába.A nyitott DjVu, hogyan kell megnyitni DjVu fájl

Egyéb DjVu olvasó funkciók:

STDU Viewer

Egyéb STDU Viewer jellemzői:

  • Támogatja az összes népszerű formátumot az e-könyvek. Többek között: PDF, DjVu, CBR (CBR vagy CBZ), XPS, FB2, EPUB, TCR, és még sokan mások.
  • Támogatja a népszerű képformátumok. A STDU Viewer segítségével megtekintheti BMP, JPEG, JPG, GIF, PNG és más kép formátumban.
  • Egyszerű és intuitív felhasználói felület, amely támogatja a fülek és a miniatűrök.
  • Képesség, hogy hozzanak létre egyedi könyvjelzőket.
  • Szöveg keresése.
  • betűtípus-beállítások kezelése.

Lásd még: létrehozása PDF-fájlok

A nyitott DjVu, hogyan kell megnyitni DjVu fájl

CoolReader

CoolReader - egy minőségi univerzális program munka e-könyvek. Akkor tudja használni, hogy nyissa DJVU fájlokat, és a fájl formátumok FB2, CHM, EPUB, TXT, RTF, DOC, MOBI, PDB, HTML, és a TCR. CoolReader program oszlik a nyílt forráskódú szoftverek. Vannak változatai az összes népszerű operációs rendszerek: Windows, Linux, Mac OS X, OS / 2, Android és Symbian OS.

A nyitott DjVu, hogyan kell megnyitni DjVu fájl

Egyéb CoolReader jellemzői:

djVu formátum

Az ezzel a méret különösen igaz abban az esetben, ha a szöveg tartalmaz egy nagy tételek száma, melynek felismerése bonyolult. Ilyen elemek lehetnek általános képletű, táblázatok, ábrák, rajzok. Továbbá, ez a méret gyakran tárolására használt szöveges információ nem szánt elismerést. Például a szkennelt pergamen vagy más történelmi dokumentumokat.

Sok könyvtárak Djvu formátum vált a fő formátum tárolására digitalizált könyveket. Ezért ahhoz, hogy tudja, hogyan kell megnyitni DjVu fájl formátum van szükség. Ellenkező esetben nem lesz képes normálisan működik digitalizált változatát sok könyvet.

részvény